dilluns, 18 de març del 2019

2n, Ens preparem per al DANSA ARA


Benvolgudes famílies de 2n:

Com ja és tradició a la nostra escola el proper DIMARTS 2 d’ abril els nens i nenes de segon tindran una cita amb l’activitat “DANSA ARA”, organitzada des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona.
Es tracta d’una ballada al PALAU SANT JORDI amb nens i nenes de segon de primària de diferents escoles (prop de vuit mil en total!!!). Ja fa mesos que ens estem preparant de valent i amb molta il·lusió ; per això ens agradaria molt poder comptar amb la vostra assistència aquell dia.

Llegiu amb cura les següents indicacions:

- L’alumnat i el seu professorat arribarà al Palau Sant Jordi entre les 9.30h –9.45h, amb autocar. Les famílies arribaran amb mitjans propis i podran entrar al Palau a partir de les 9.15h i fins les 10.15h Enguany la nostra escola hi participa en el 1r torn.

- L’inici de l’espectacle és a les 10.15h i la cloenda a les 11.15h. En acabar, els mestres i tot l’alumnat tornarà a l’escola amb el seu autocar amb temps suficient per al servei de menjador.

- Donarem als alumnes dues invitacions per a quatre persones que heu d’ensenyar per entrar dins el Palau. Si en necessiteu més, no hi ha cap problema, les demaneu directament a la tutora del vostre fill/a.

- Les famílies i/o acompanyants és millor que seieu a les grades del Palau a la zona indicada amb COLOR ROSA, prop d’on ballaran  i estaran ubicats, entre altres, els nens i nenes de la nostra escola 

. L’espai de ball específic per al Duran i Bas estarà assenyalat amb el codi RO24. En cas de dubte podeu preguntar directament als representants de l’organització encara que sempre està tot molt ben senyalitzat. Tingueu en compte que hi hauran prop de 8.000 alumnes que hi participen en el 1r torn més els seus familiars. 

- Sí voleu podeu portar unes binocles per veure més en detall l’actuació.

- Un cop acabada la ballada, la sortida haurà de ser ràpida i àgil (tant dels alumnes com dels familiars) ja que cap les 11.15 entraran els participants i assistents del 2n torn.

- Cal que tingueu en compte que l’Av. Maria Cristina estarà tallada per un altre esdeveniment, així que recomanem accedir a la zona de Montjuïc per la ronda litoral, pel pg.Zona Franca, per l’av. Miramar o pel c.Lleida

- El més correcte i fàcil és que per entrar al Palau i a la zona ROSA ho feu des de l’Avinguda de l’Estadi i per l’entrada assenyalada amb el número 3.

- Tots els nens i nenes de segon, hauran de venir vestits de casa, TOTS amb samarreta blanca i pantalons texans.

- Han de venir esmorzats de casa i no cal dur aigua, la donaran allà. Encara que al matí no hi haurà classe, els nens/es han de dur la motxilla per a les activitats de la tarda. A la ballada no han de portar res de res.

- Tot l’alumnat que hi participa serà obsequiat amb una samarreta commemorativa d’ aquest acte que caldrà ser guardada per a la diada de Sant Jordi a l’escola.

Ja veieu que es tracta d’una activitat “de gran format” i que està sent molt vivenciada i treballada pels vostres fills i filles i, de ben segur que els farà molta il.lusió que la compartiu amb ells.

Així doncs , reserveu-vos aquell matí i en tant que pugueu us hi esperem!!!!.



Donarem en mà al vostres fills i filles:

 - dues entrades.
 - un full d’autorització de drets d’imatge que ens demana l’organització del Dansa Ara i que heu de retornar a la tutora signat quant més aviat millor.



Tutores de 2n, Flora i Gemma, especialistes de música i educació física

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada